ZLATIBOR

Zlatibor je srpska planinska lepotica tražena i posećena u svim sezonama i godišnjim dobima. Popularan je zbog lepote očaravajućih predela koji oduzimaju dah i blagotvorne klime koja povoljno utiče na zdravlje pa je postao odredište mnogima kojima je potrebno lečenje, oporavak od bolesti ili odmor.

Brojni zabavni sadržaji kao Avantura park, Dino park, ski centar, brojna kupališta itd. upotpunjuju turističku ponudu Zlatibora i u kombinaciji sa prirodnim lepotama i potencijalom doprinose epitetu najposećenije destinacije u Srbiji.

LJUBIŠ

Ljubiš je živopisno zlatiborsko selo nestvarne lepote poznato i kao prestonica pastmke i gastronomska oaza ovog kraja.

Prema legendi selo je dobilo naziv po neostvarenoj ljubavi dvoje mladih koji su se mnogo voleli. Sudbina je učinila da njihova ljubav postane zabranjena.

Ljubiš se prostire na 840 metara nadmorske visine, a od centra Zlatibora udaljeno je 25 kilometara. Kаrаkteriše ga bogаtstvo i rаznovrsnost flore naročito lekovitog biljа, pečurаkа i šumskog voćа. Carstvo je crnog bora.

U Ljubišu su rođenji poznati i priznati ljudi: Ljubivoje Ršumović – dečiji pesnik, Miladin Pećinar – akademik i velikan moderne hidrotehnike u Srbiji, general Krsta Smiljanić…

U NAŠOJ OKOLINI

LogoS  je okružen netaknutom prirodom i brojnim lokalitetima koje vredi posetiti.

Iznad samog objekta je vidikovac sa kog se pruža veličanstven pogled. Nedaleko je crkva Sv.cara Konstantina i carice Jelene.

Za one avanturističkog duha, na oko 2 km od LogoS-a je Zip line koji pruža nezaboravan doživljaj i prizore za pamćenje. Na svega nekoliko kilometara od nas je i vrh Čigota koji je između ostalog i zaletište za paraglajdere.

Selo Gostilje sa svojim vodopadom je pravi izazov za ljubitelje “neukroćene” prirode, a kada ste već ovde nemojte propustiti priliku da posetite Stopića pećinu.

Centar Zlatibora nije daleko, kao ni vrh Tornik koji je poznati ski centar.

Staro selo Sirogojno, Šarganska osmica i Uvac samo su još neki od lokaliteta koji čine ponudu ovag kraja, a LogoS  Vam može poslužiti kao mesto sa kog i zahvaljujući kom ćete ih posetiti.

LogoS kombinuje tradicionalno i moderno kako bi najadekvatnije odgovorio tražnji gostiju i zadovoljio njihove potrebe.

Pogodan je za porodice sa decom, za realizaciju dečijih kampova i škole u prirodi, za organizaciju poslovnih skupova: team building, seminari, edukacija; za organizovane grupe: penzioneri, planinari… za sve koji istinski uživaju u prirodi.

Uz LogoS se nalazi ribnjak u kom se uzgaja pastrmka, koja je deo naše gastronomske ponude. Žubor vode sa ribnjaka  dodatno doprinosi opuštanju i uživanju u prirodnom ambijentu.